QNOOP socks – Bring it together

QNOOP is een creatief label dat haar passie voor esthetiek en design samenbrengt met een 100% duurzame visie.

QNOOP – The only pair that stays a couple

Wist je dat je elk maand 1.3 sokken kwijtraakt? Dat zijn er ruim 15 per jaar! Onhandig, want je zoekt je een ongeluk naar de andere. En bovendien niet erg duurzaam. Je blijft met een eenzame sok zitten en gooit die uiteindelijk weg. QNOOP sokken hebben een knoop en een lus om dit probleem voor altijd op te lossen. 

Als ontwerpers, zorgen wij ervoor dat alles aan onze producten onderscheidend is. Hierin spelen details en hoge kwaliteit een belangrijke rol. We halen onze inspiratie uit de wereld om ons heen. Van kunst tot cultuur, van mensen tot aan technologie. We brengen deze invloeden samen in onze creatieve processen – of dat nu het gebruik van ethische materialen of samenwerken met partijen die dezelfde principes hanteren betekend. 

Duurzaamheid en design

We passen onze designesthetiek toe op al onze producten, resulterend in unieke designer sokken die gezien kunnen worden als echte ‘style-starters’. Onze visie op duurzaamheid is simpel. Stijl mag niet in de weg staan van het milieu, deze twee aspecten moeten hand in hand met elkaar kunnen staan. Dit is dan ook precies wat wij willen bereiken. Onze sokken worden gemaakt van bio katoen en geproduceerd in Portugal. Om onze footprint zo klein mogelijk te houden. 

Je leest het op dewereldvanmorgen

QNOOP 

#bringittogether

Share your thoughts